DRAČÍ LEDNOVÝ VLČÍ MĚSÍC, ODHALENÍ VAŠICH NEJHLUBŠÍCH TAJEMSTVÍ

O úplňku 7. ledna 2023 vám dračí královny a princezny přináší emocionální uvolnění, reflexi a zastavení se. Poskytnou vám čas a energii pro vyléčení a zahojení zranění jakéhokoli druhu. Pootevřou vám dveře k odhalení zvláštních, jindy dobře střežených tajemství. Posílí vaši intuici a jasnost vidění i vnímání. Prostě vám ukáží všechny skryté věci, pokud je tedy budete chtít skutečně vidět a budete mít dokořán otevřené srdce, duši i oči. 

První úplněk roku 2023 nastane po třetí hodině ráno, tentokrát ve znamení Raka. Emoce zesílí v důsledku retrográdních hodnot jak Merkuru, tak Uranu v aspektu něžné, ​​ochranné a rozkošně sentimentální račí – a dračí - Luny. 

Planeta komunikace Merkur a dračí královny vás budou nabádat, abyste otevřeně diskutovali o čemkoli, co má být sděleno a vyřešeno, ať se pak na křídlech draků i andělů posunete dál. 

Problémy mohou nastat kvůli zpětnému chodu Merkuru, takže fakta nemusí být zcela jasná. Fámy, pomluvy, nařčení, nepravdy, domněnky si mohou vybrat daň v různých formách partnerství a způsobit, že již vzniklé, možná dosud nepřiznané, skryté, odsunuté problémy vzrostou. 

Draci a andělé vás upozorňují, že je teď důležité pozorně naslouchat tomu, co ostatní lidé říkají, a nereagovat hned na něco, co nebylo důkladně prověřeno. Jinak byste mohli odkrýt cosi, co ještě má zůstat zahaleno, případně říct politováníhodné, ubližující, nesprávné a nespravedlivé věci.

Dračí královny a princezny vám umožní zcela jasně a ostře nahlédnout pod povrch situací a okolností, a také do lidí kolem vás.  Některé detaily sice mohou být nezřetelné, vaše intuice však bude vyprávět zcela jiný příběh a bude vás tlačit k akci. 

Nebudete-li pozorní a jemnocitní, bude následovat drama odehrávající se mezi vámi a ostatními. Mohou také být odhalena vaše vlastní nejtemnější tajemství a vyplout na povrch nejhlouběji uložené či potlačené emoce. 

Letošní Vlčí úplněk bude mít sílu vytáhnout z pradávných skříní vaše staré kostlivce, které byste nejraději nechali navěky spát někde v utajených sklepeních své minulosti. Obraťte se na své dračí nebo andělské strážce, aby vám dodali kuráž a energii, abyste zvládli kontrolovat vše, co budete chtít vypustit z úst. To je jedno z řešení, jak se vyhnout konfliktům a nepříjemným střetům. 

Odvrácenou stranou tohoto vlčího úplňku je, že to můžeme být zrovna my, kdo se bude snažit manipulovat jinými lidmi (bez ohledu na to, zda si to budeme uvědomovat nebo nikoli), potažmo chtě či nechtě vyvolávat konflikty. Proto, než okolnosti eskalují do bodu, ze kterého nebude návratu, bude nezbytné udělat krok zpět a regulovat vlastní reakce a chování. 

Dračí královny i princezny radí využít lednový Vlčí úplněk jako šanci nechat některé záležitosti a lidi jít, zanechat za sebou vše, co již není stoprocentně funkční, prospěšné, vyživující, vhodné, naplněné porozuměním a láskou.

Jednoduše se vybrečte, pokud se vám bude chtít, a dejte sami sobě šanci se uzdravit. Posunout se kupředu a přerušovat toxické či blokující vazby je vždy náročné, ale také občas nevyhnutelné, zvláště když nás k tomu vyzývá náš vlastní pud sebezáchovy. 

Značné intenzivní může být pokušení znovu se spojit se ztracenými přáteli, rozhádanou rodinou a bývalými partnery. Poslechněte však laskavé draky, kteří ve snaze vás ochránit, budou tento den kolem vás poletovat jako včely kolem rozkvetlé lípy, a postupujte nanejvýš opatrně. Pokud byli dříve jistí lidé zdrojem vašeho pocitu nedokonalosti, nedostatku bezpečí, nebo dokonce ohrožení, respektive jste před nimi nemohli cokoli říct, či se báli žít svůj nejpravdivější život, pak by vztah s nimi neměl být v žádném případě resuscitován. 

Pamatujte, dračí královny by byly nerady, kdybyste do nastávajícího roku nesli sebou „mrtvou váhu“. Naopak, chtějí, abyste uchopili svou šanci – bez ohledu na vnější svět a vše, co se v něm děje - a konečně začali skutečně a naplno žit tak, jak vy chcete, toužíte, sníte, a začali znovu, aniž by vás kdokoli a cokoli brzdilo. 

Nastavte si předem tento úžasný a mocný úplněk jako svůj osobní a osobitý budíček k proměně vašeho světa a života k lepšímu a šťastnějšímu – bez iluzí, stresu a potíží, se kterými jste se možná předtím potýkali. 

Spojte se s těmi, kterým důvěřujete, se kterými můžete svobodně a bez zábran sdílet své ryzí pocity, s vědomím, že nebudete souzeni, pouze milováni. 

Skvělý dračí úplněk i celý rok 2023.

p.s. Usilovně se věnuji psaní knížky o dračí Praze a dračích bohyních, královnách a princeznách v jejích ulicích i dějinách, takže se těším, až si ji budete moci ještě letos přečíst!

Vaše Judita